Hvor lang tid tar tilbakebetaling av Turbo-skatt - RefundProAdvice.com (2023)

Hvor lang tid tar det å få skatterefusjon fra Turbotax direkte innskudd

Når får jeg refusjon? – TurboTax-støttevideo

Alt om skatterefusjon
Før du sjekker statusen til en refusjon og behandler den, tillater IRS normalt ca4 uker

Det vil være grunner til at aksept og behandling av skatterefusjonen tar mer tid enn de burde. Selv om det finnes eksperter som hjelper folk med det, og et slikt selskap er TurboTax, som er fylt med eksperter som kan mye om skatt. Normalt når en person søker om skatterefusjon, når den dem i løpet av omtrent 21 dager, som er rundt tre uker.

TurboTax er en skatteregistreringsprogramvare produsert av Intuit, som ble spesielt laget for utarbeidelse av amerikansk inntektsskatt. Den største konkurransen til TurboTax er H& R Block Tax Software og TaxAct, men TurboTax er fortsatt markedsleder i sitt segment. Utvikleren av denne programvaren er Intuit, Inc., og programvaren ble opprinnelig utgitt i 1984, og den regnes for å være en av de beste skatteprogramvarene i verden.

Deres lisens er proprietær og TurboTax kan brukes på Windows, Android, iOS og Macintosh. Den offisielle nettsiden til TurboTax er turbotax.intuit.com og TurboTax brukes av folk i alle ligaer og statuser. TurboTax har laget et flott online system for å sende inn skatter og refusjoner, og det er spesifikke versjoner for ethvert behov.

Irs refusjonsplan 2022

Hvor raskt du sannsynligvis vil motta refusjonen bestemmes delvis av IRS-planen. Denne tidsplanen varierer avhengig av når du arkiverer, hvordan du arkiverer og hvilke kreditter du krever. Skatteinnleveringsprosessen for 2022 vil mest sannsynlig være tilbake til normalen, i motsetning til de siste 2 årene, på grunn av pandemien. Skattemyndighetene forventes ikke å gjøre detforlenge skatteinnleveringsfristenfor 2022, slik de gjorde i 2020 og 2021.

I følgeCPA Practice Advisor, viser diagrammet nedenfor enAntatttidslinje for når skattytere som brukerdirekte innskuddkan forvente å motta refusjon, basert på gjeldende informasjon fra IRS og anslag basert på tidligere år. Disse erestimaternår du vil motta refusjonen, og det er ikke nøyaktig. Disse datoene kan endres på grunn av formildende omstendigheter eller skattebetalerspesifikke situasjoner.

IRS vil begynne å godta selvangivelser 31. januar 2022. Her er de estimerte datoene for når du kan forvente ditt direkte innskudd:

E-filing Retur akseptert

Siden IRS har rett til å utsette starten av skattesesongen, kan disse datoene ovenfor svinge eller endre seg.

Hvor lang tid tar det å få skatterefusjon i 2022

Internal Revenue Service opplyser at de fleste skattebetalere vil motta refusjonen innen 3 uker etter innlevering. Det er imidlertid flere faktorer som kan endre den tidslinjen og forsinke pengene dine. Ta en titt på skatterefusjonsprosessen og hva som kan forårsake potensielle problemer underveis.

Rachel Slifka 7. januar 2022

I denne artikkelen

Merk:Denne informasjonen er ikke ment å være skatterådgivning. Rådfør deg med en skatteforbereder for skatterådgivning.

Du er sannsynligvis ivrig etter at skatterefusjonen din skal komme til bankkontoen din for å bruke eller sette bort i sparing. Faktisk lurer du kanskje på om det er en raskere måte å komme seg pådinpenger.

Svaret er:ja. Det er måter å fremskynde prosessen på, men skattemyndighetenes tidslinje kan forsinke hvis det er feil med selvangivelsen eller andre problemer underveis. For å finne ut hvor snart du kan forvente refusjonen din, la oss ta en titt på hvordan skatterefusjonsprosessen fungerer, den estimerte skatterefusjonsplanen for 2022 og tips for å få pengene dine tidligere.

Ikke gå glipp av:Kan jeg fortsatt få skatterefusjon hvis jeg sender inn for sent

Hvor lang tid vil skatterefusjonen min ta

Når du får dinskatterefusjonvil i stor grad avhenge av hvordan du sender inn returen. Det raskeste alternativet er å sende inn returen din på e-post og motta tilbakebetalingen via direkte innskudd. For 2021-skatter, som du vil sende inn i 2022, vil flertallet av skattebetalere som velger dette alternativet motta refusjon innen 21 dager. Det betyr at banken din vil få tilbakebetalingen innen tre uker fra den dagen skattemyndighetene godtar selvangivelsen. Deretter kan det ta opptil noen ekstra dager før banken din gjør midlene tilgjengelig for deg.

Hvis du sender inn en papirretur eller hvis du ønsker å motta refusjonen som en papirsjekk, vil returen ta lengre tid å behandle. Å sende inn en papirretur og motta refusjonen som en papirsjekk vil ta lengst tid å behandle på to måneder eller mer. Så hvis du er tilbøyelig til å sitte og spørre: Hvor lang tid tar det å få skatterefusjon? kan det være lurt å vurdere e-arkivering, eller i det minste direkte innskudd.

Tabellen nedenfor gir deg en ide om hvor lang tid det vanligvis tar å få skatterefusjon:

Federal skatterefusjonsplan
Papirfil, sjekk inn e-post
Tid fra dagen du sender inn til du mottar refusjonen*1-3 uker1 måned2 måneder

*Merk at dette bare er retningslinjer. Basert på hvordan du arkiverer, kan de fleste filer generelt forvente å motta refusjon innen disse tidsrammene.

For referanse, her er en detaljert oversikt over når skattebetalere mottok refusjonen i 2021:

2021 IRS refusjonsplan

Hvorfor tar det så lang tid før skatterefusjonssjekken min kommer eller direkteinnskuddet treffer

Hvor lang tid tar tilbakebetaling av Turbo-skatt - RefundProAdvice.com (1)

Årsaken til din sene refusjon kan være så enkel som en liten matematisk eller inntastingsfeil i returen eller at IRS-systemet er tilstoppet med uvanlig høye behandlingsvolumer. Noen av de vanligste forsinkelsene skyldes oppføringsfeil, skattesvindel eller at skattemyndighetene henger etter på grunn av antall registreringer.

Hvis du mistenker at du kan være enoffer for skattesvindel,du kan kontakte skattemyndighetene. Hvis IRS bruker skatterefusjonen din til å kompensere gjelden din, for eksempel ubetalte studielån, statlige skatter eller barnebidrag,Federal Bureau of the Fiscal Servicevil varsle deg om hvorfor refusjonen ble holdt tilbake og hvilken gjeld den motvirket. Selvfølgelig har du rett til å bestride gjelden med hvilket byrå som beslaglegger refusjonen din.

Sjekk også:Ups Refusjon for sen levering

Endring av selvangivelsen

Hvis du trenger å gjøre endringer i selvangivelsen etter at du har levert, må du utarbeide en endret selvangivelse. Fra og med selvangivelsen for 2019 begynte skattemyndighetene å akseptere e-arkiverte endrede selvangivelser så lenge den opprinnelige selvangivelsen var e-arkivert. Endrede returer fra tidligere år er ikke kvalifisert for e-arkivering og må sendes til IRS. Behandling for en endring kan ta anslagsvis åtte til 12 uker eller mer fra datoen skattemyndighetene mottar returen.

Endring vil selvfølgelig ikke påvirke den opprinnelige refusjonen. Du vil kanskje vente med å endre en retur med mindre feil til du har mottatt den opprinnelige refusjonen, advarer Holland. "Ofte fanger IRS-systemet opp små transponerings- eller matematiske feil når en retur blir behandlet, og justerer refusjonsbeløpet før det sendes ut."

Husk, medTurboTax, vil vi stille deg enkle spørsmål om livet ditt og hjelpe deg med å fylle ut alle de riktige skatteskjemaene. Med TurboTax kan du være trygg på at skatten din blir gjort riktig, fra enkle til komplekse selvangivelser, uansett situasjon.

Slik dobler du opp på skattebesparelser med sparekreditten

Om Ryan Guina

Ryan Guina er The Military Wallets grunnlegger. Han er forfatter, eier av småbedrifter og gründer. Han tjenestegjorde over seks år i aktiv tjeneste i USAF og er nåværende medlem av Illinois Air National Guard.

Ryan startet The Military Wallet i 2007 etter å ha skilt seg fra aktiv militærtjeneste og har skrevet om emner om økonomiske, småbedrifter og militære fordeler siden den gang. Han skriver også om privatøkonomi og investering påCash Money Life.

Ryan bruker personlig kapital til å spore og administrere økonomien sin. Personal Capital er et gratis program som lar ham spore nettoformuen, balansere investeringsporteføljen, spore inntekter og utgifter og mye mer.Du kan åpne en gratis personlig kapitalkonto her.

Utvalgt i:Ryans forfatterskap har blitt omtalt i følgende publikasjoner: Forbes, Military.com, US News & World Report, Yahoo Finance, Reserve & National Guard Magazine, Military Influencer Magazine, Cash Money Life, The Military Guide, USAA, Go Banking Rates, og mange andre publikasjoner.

Du kan like:Refusjon for tilbakekalt peanøttsmør

Sneglepost eller direkte innskudd

En annen måte å redusere ventetiden på tilbakebetalingen på er å registrere deg for direkte innskudd.

I stedet for å sende ut refusjonssjekken din, vil CRA sette inn refusjonen direkte på din valgte bankkonto. Hvis du er påmeldtdirekte innskudddu kan forvente å motta tilbakebetalingen din ca3-5 dager raskere enn med vanlig post.

Den enkleste måten å begynne direkte innskudd på er ålogg inn på din CRA Min konto. Herfra kan du starte direkte innskudd samt oppdatere bankinformasjonen din hvis du nylig har byttet konto. Hvis du ikke er en CRA Min konto-innehaver, kan du også registrere deg ved å sende forespørselsskjemaet til CRA. Behandlingstidene for direkte innskuddsforespørsler varierer, så det er en god idé å gjøre detregistrer deg før du sender inn returen.

Hovedårsaker til at skatterefusjonen din kan bli forsinket

Hvilke dager i uken refunderer IRS innskuddsskatt? TurboTax skattetipsvideo

OVERSIKT

De fleste selvangivelser i dag behandles innen tre uker, og mange innbetalere mottar refusjon enda tidligere. Enkle feil eller forglemmelser kan føre til at skatterefusjonen forsinkes.

Når du forventer en skatterefusjon, er det siste du vil gjøre å vente på at den dukker opp. Heldigvis har behandlingstiden for selvangivelsesbehandling økt enormt i løpet av årene, spesielt siden introduksjonen av IRS elektroniske arkiverings- eller e-filsystem. De fleste returer i dag behandles innen tre uker, og mange innleverere mottar refusjon enda tidligere. I dag hviler byrden med å unngå forsinkelser primært på skattyteren, enkle feil eller forglemmelser kan føre til at skatterefusjonen forsinkes.

Ikke gå glipp av:Mottok ikke statlig skatterefusjon

Slik sjekker du statusen til selvangivelsen

Du bør kunne sjekke skatterefusjonsstatusen til IRS omtrent 24 timer etter at du har mottatt bekreftelse fra IRS om at de har mottatt skatterefusjonen din via e-fil. Du må vente i minst fire uker hvis du har sendt inn selvangivelsen.

Den beste måten å sjekke statusen til din føderale skatterefusjon er å besøkeHvor er min refusjon-sidepå skattemyndighetenes nettside.

Hva du trenger:

 • Nøyaktig refusjonsbeløp

Du kan også ringe skattemyndighetene på 1-800-829-1954 eller 1-800-829-4477 eller 1-800-829-1040 og spørre om selvangivelsesstatusen din med en kundeservicerepresentant fra IRS. Vær oppmerksom på at skattemyndighetene bare oppdaterer selvangivelsesstatuser én gang om dagen i løpet av uken, vanligvis mellom midnatt og 06.00. De oppdaterer ikke statusen mer enn én gang om dagen, så å sjekke gjennom dagen vil ikke gi deg et annet resultat.

Bør jeg ringe skattemyndighetene for å sjekke statusen min for føderal skatterefusjon?

IRS har uttalt at du bare bør ringe dem hvis det har vært:

 • 21 dager eller mer siden du sendte inn e-post
 • Seks uker eller mer siden du sendte returen, eller når
 • Wheres My Refund ber deg kontakte IRS

Svar på Hvor er min skatterefusjon hvis jeg betalte Turbotax-avgifter ut av refusjonen min

 • Eamonnsier:

  Jeg autoriserte Turbo-skatten til å ta $120 ut av refusjonen, men det ser ut til at de tok nærmere $300? Hvorfor skulle det være det? Jeg har prøvd å ringe, men de spiller spill på telefonen og overfører deg ikke til en live-agent. Vennligst gi råd

 • Hei Elaine Marx,

  Du kan sjekke status på din elektronisk innleverte selvangivelse her: . Hvis statusen din viser akseptert, er skatten din sendt inn for året.

  Takk skal du ha,

 • Du betalte bare for den føderale returen første gang, statens avgifter var kostnaden for å kjøpe Turbo Tax-programvaren, selv om det ble gjort online. Den andre gangen måtte du betale for Turbo Tax for å sende inn statens retur elektronisk, noe programmet ikke belaster deg for på din føderale retur. Hvis du sendte inn statens retur ved å sende den inn, ville den ikke ha kostet noe når du faktisk sendte den inn. Når det gjelder ikke å motta statens retur innen 3 uker, er hver stat forskjellig, og Turbo Tax on proklamerer at du vil motta din føderale retur innen 2-3 uker i 9 av 10 tilfeller. Uansett, jeg håper jeg hjalp til med å avklare ting litt og håper også du har mottatt statens tilbakemelding nå, siden det har gått nesten 3 uker siden du stilte dette spørsmålet. Lykke til og nyt dagen og mange gode returer!

 • Les også:

  Slik sjekker du statusen for skatterefusjon

  Er du den typen som hele tiden lurer på: Hvor lang tid tar det å få skatterefusjon? Hvis du vil sjekke statusen til din føderale skatterefusjon, kan du bruke Wheres My Refund? på skattemyndighetenes nettside. Du kan også få tilgang til det verktøyet på IRS2Go-mobilappen. Din returstatus vil vanligvis være tilgjengelig innen 24 timer hvis du sender inn elektronisk. Hvis du har sendt en papirretur, vil det ta minst fire uker før du kan sjekke statusen på returen.

  Du trenger tre opplysninger for å sjekke returstatusen din:

  • DinTrygdAntall
  • Din arkivstatus
  • Det nøyaktige beløpet i dollar for den forventede refusjonen

  Hvis du sendte inn en retur til EITC eller ACTC, sier IRS at du kan forvente at refusjonsstatusen din oppdateres innen slutten av februar.

  Når får jeg skatterefusjon. Kjenn alternativene dine

  Hvor lang tid tar tilbakebetaling av Turbo-skatt - RefundProAdvice.com (2)

  Hvis du sendte inn returen e-post, kan du forvente å motta enraskere refusjon gjennom direkte innskuddheller enn hvis du sendte inn skattedokumentene dine. DeIRS staterat selvangivelser på papir sendes ut innen 6 til 8 uker, mens de som sendes inn elektronisk vil bli utstedt på mindre enn 3 uker, og igjen, enda raskere hvis du brukerdirekte innskudd.

  Å velge å motta refusjonen som en papirsjekk vil definitivt redusere prosessen, og derfor, hvis du ønsker å få pengene dine raskere, er e-arkivering og å velge direkte innskudd veien å gå. Selv om direkte innskudd er mye raskere, bør du likevel forvente å vente noen ekstra dager på at midlene er tilgjengelig på kontoen din. Avhengig av finansinstitusjonen din, kan ventetiden din variere. Til e-fil, kan det være lurt å vurdereinnlevering på nettgjennom pålitelige nettsteder somTurboTax,skatteloven, ellerE-fil.

  Etter at du har e-arkivert skatten din, må du sette opp hvordan du vil motta betalingen. Bortsett fra direkte innskudd, er det noen få andre alternativer å velge mellom når du registrerer elektronisk hvordan du mottar refusjonen, for eksempel:

  • Kvittering av et debetkort som inneholder verdien av refusjonen
  • Kjøp av opptil $5000 inamerikanske spareobligasjoner
  • Del opp refusjonsbeløpet ditt i opptil 3 finanskontoer i ditt navn
  • Bidrag til en tradisjonell IRA, Roth IRA eller SEP-IRA

  Hvis du er medlem av Chime, kan du velge direkte innskudd på selvangivelsesprogramvaren. Du legger deretter inn dinChime Sjekkkontonummer og tilsvarende rutenummer, og det er det!

  Anbefalt lesning:Hvor lang tid tar progressiv refusjon

  Er det noen forventede forsinkelser i skatterefusjon

  Ja,forsinkelser av skatterefusjon er vanlig. IRS er i henhold til føderal lov pålagt å holde tilbake skatterefusjon for skattebetalere som krever inntektsskattefradrag og tilleggsskattefradrag for barn frem til minst 15. februar 2022. Husk at det fortsatt kan ta en uke å motta tilbakebetalingen etter at skattemyndighetene har offentliggjort den. Så noen personer som melder inn tidlig kan oppleve forsinkelser mens de venter på refusjon. Refusjoner bør behandles normalt etter denne datoen.

  Merk:Det kan være forsinkelser for skatteåret 2021. Skattemyndighetene fortsetter å jobbe gjennom et etterslep av selvangivelser, inkludert de med feil og endrede selvangivelser.

  IRS anbefaler å sende inn selvangivelsen elektronisk for raskere behandling og skatterefusjon.

  Vær også oppmerksom på at ny beskyttelse mot identitetstyveri og anti-svindeltiltak kan holde tilbake noen refusjoner, ettersom noen føderale selvangivelser kan holdes tilbake for videre vurdering.

  Hvor lang tid tar det å få skatterefusjon

  Når du har gått gjennom den tyngende prosessen med å sende inn skatt, kan lettelsens sukk bli kortvarig. Det er fordi du sannsynligvis lurer på, hvor lang tid tar det å få skatterefusjon? Men så spent du kan være for å få tilbakebetalingssjekken fra dinføderal selvangivelse, kan du bli skuffet over IRS-behandlingstiden. Så når du planlegger budsjettet ditt for året, bør du vite hvor lang tid det vil ta å få din føderale skatterefusjon. Hvis du ønsker å gå utover skatter og bygge en omfattende økonomisk plan for fremtiden din, afinansiell rådgiverkan hjelpe deg med å sette sammen en økonomisk plan.

  Les også:Republic Bank Tax Refund Solutions

  Hvordan sjekker jeg statusen til Turbotax-refusjonen min

  TurboTax gjør det veldig enkelt for deg å sjekke status på skatterefusjonen. Hvis du valgte å e-file, sjekkdenne nettsidenog følg instruksjonene. Informasjonen skal vises på kontoen din.

  Det tar så lang tid fordi skattemyndighetene må godkjenne refusjonen din. Vær tålmodig de er overarbeidet, underbemannet ogikkehar banebrytende teknologi for å gjøre sin ekstremt viktige jobb. Hvis TurboTaxs-sporing ikke er nok, kanAmerikanske myndigheters offisielle nettstedhar også måter å spore refusjonen din på!

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Van Hayes

  Last Updated: 17/06/2023

  Views: 6237

  Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Van Hayes

  Birthday: 1994-06-07

  Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

  Phone: +512425013758

  Job: National Farming Director

  Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

  Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.