Hvor lang tid tar Turbotax-refusjon - RefundProAdvice.com (2023)

Når får jeg skatterefusjon. Kjenn alternativene dine

Hva er en skatterefusjon? – TurboTax skattetipsvideo

Hvis du sendte inn returen e-post, kan du forvente å motta enraskere refusjon gjennom direkte innskuddheller enn hvis du sendte inn skattedokumentene dine. DeIRS staterat selvangivelser på papir sendes ut innen 6 til 8 uker, mens de som sendes inn elektronisk vil bli utstedt på mindre enn 3 uker, og igjen, enda raskere hvis du brukerdirekte innskudd.

Å velge å motta refusjonen som en papirsjekk vil definitivt redusere prosessen, og derfor, hvis du ønsker å få pengene dine raskere, er e-arkivering og å velge direkte innskudd veien å gå. Selv om direkte innskudd er mye raskere, bør du likevel forvente å vente noen ekstra dager på at midlene er tilgjengelig på kontoen din. Avhengig av finansinstitusjonen din, kan ventetiden din variere. Til e-fil, kan det være lurt å vurdereinnlevering på nettgjennom pålitelige nettsteder somTurboTax,skatteloven, ellerE-fil.

Etter at du har e-arkivert skatten din, må du sette opp hvordan du vil motta betalingen. Bortsett fra direkte innskudd, er det noen få andre alternativer å velge mellom når du registrerer elektronisk hvordan du mottar refusjonen, for eksempel:

 • Kvittering av et debetkort som inneholder verdien av refusjonen
 • Kjøp av opptil $5000 inamerikanske spareobligasjoner
 • Del opp refusjonsbeløpet ditt i opptil 3 finanskontoer i ditt navn
 • Bidrag til en tradisjonell IRA, Roth IRA eller SEP-IRA

Hvis du er medlem av Chime, kan du velge direkte innskudd på selvangivelsesprogramvaren. Du legger deretter inn dinChime Sjekkkontonummer og tilsvarende rutenummer, og det er det!

Svar på Hvor er min skatterefusjon hvis jeg betalte Turbotax-avgifter ut av refusjonen min

 • Eamonnsier:

  Jeg autoriserte Turbo-skatten til å ta $120 ut av refusjonen, men det ser ut til at de tok nærmere $300? Hvorfor skulle det være det? Jeg har prøvd å ringe, men de spiller spill på telefonen og overfører deg ikke til en live-agent. Vennligst gi råd

 • Hei Elaine Marx,

  Du kan sjekke status på din elektronisk innleverte selvangivelse her: . Hvis statusen din viser akseptert, er skatten din sendt inn for året.

  Takk skal du ha,

 • Du betalte bare for den føderale returen første gang, statens avgifter var kostnaden for å kjøpe Turbo Tax-programvaren, selv om det ble gjort online. Den andre gangen måtte du betale for Turbo Tax for å sende inn statens retur elektronisk, noe programmet ikke belaster deg for på din føderale retur. Hvis du sendte inn statens retur ved å sende den inn, ville den ikke ha kostet noe når du faktisk sendte den inn. Når det gjelder ikke å motta statens retur innen 3 uker, er hver stat forskjellig, og Turbo Tax on proklamerer at du vil motta din føderale retur innen 2-3 uker i 9 av 10 tilfeller. Uansett, jeg håper jeg hjalp til med å avklare ting litt og håper også du har mottatt statens tilbakemelding nå, siden det har gått nesten 3 uker siden du stilte dette spørsmålet. Lykke til og nyt dagen og mange gode returer!

 • Hva du skal gjøre når refusjonen din kommer

  For mange mennesker er skatterefusjon fra IRS den største sjekken de mottar hele året,sier skattemyndighetene. I påvente av uventet, er det lurt å ha en plan for hvordan du skal bruke uventet. Å bestemme seg for hvordan du skal bruke, spare eller investere pengene på forhånd kan bidra til å stoppe handleimpulsen fra å få det beste ut av deg.

  Refusjonen din er din for å bruke hvordan du finner passende og kan brukes til å betale for daglige utgifter eller investeres for langsiktig finansiell stabilitet.

  Hvis du forventer refusjon, bruk den godt. Leter du etter inspirasjon? Bankrate tilbudfem smarte måter å investere skatterefusjonen på.

  Ikke gå glipp av:Hvor er telefonnummeret mitt for refusjon

  Hvorfor tar det så lang tid

  Etter å ha lest det, tenker du kanskje at 21 dager er lang tid å vente. Når du registrerer ved hjelp av skatteprogramvare som TurboTax, sender du indirekte inn skattene dine til IRS. Skattemyndighetene har fortsatt det siste ordet om alt er riktig eller ikke.

  Før du begynner å tenke på at det kan gå raskere å sende det via posten, er e-arkivering mer effektivt enn å sende inn et papirdokument av mange grunner.

  En grunn er at du ikke er avhengig av postkontoret, vennligst få sporing og bekreftelse hvis du ønsker å sende skatteskjemaene dine i posten!

  En annen fordel er at e-arkivering er mye mer direkte ting legges inn i systemet umiddelbart i stedet for å vente på posten.

  Så skattene går fra deg til TurboTax,derettertil skattemyndighetene. Skattemyndighetene må da sørge for at alt er riktig før du utsteder refusjonen.

  E-arkivering av noe slag tar opptil 21 dager på grunn av den store mengden dokumenter skattemyndighetene må håndtere.

  Med andre ord, det er ikke TurboTaxs feil at e-arkivering tar 21 dager. Det er det samme for alle andre tjenester som gjør e-arkivering fordi skattemyndighetene har ansvaret.

  Uansett hvilken tjeneste du bruker for å e-file, ser du på samme ventetid og lengre ventetid hvis du bestemmer deg for å arkivere via post.

  Send inn returen til riktig skattebyrå

  Hvor lang tid tar Turbotax-refusjon - RefundProAdvice.com (1)

  Etter at du har gått gjennom omsetningsavgiften din, kan du sende inn avkastningen på e-post på skattebyråets nettsted, eller sende inn via post.

  De fleste stater oppfordrer bedrifter til å e-file. Men hvis du ikke kan sende inn på nettet, kan du sjekke skattebyråets nettsted for mer informasjon om hvordan du sender returen. Selv om du ikke kan e-file rett i QuickBooks, kan du manuelt legge inn skattebetalingen din i QuickBooks rett etter at du har arkivert for å holde momsinformasjonen oppdatert.

 • Gå til skattebyråets nettsted for å sende inn selvangivelsen på nettet. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du kanskje registrere deg for statens e-arkivtjeneste.
 • Fyll ut skjemaet for selvangivelsen. Se bruttosalg, avgiftspliktig salg og skyldig skatt du noterte deg i trinn 1.
 • Fullfør innleveringen av selvangivelsen.
 • Du kan velge å forhåndsbetale omsetningsavgiften. En forskuddsbetaling av omsetningsavgift er som et depositum betalt på forhånd for å dekke fremtidig momsplikt før forfallsdatoen. Forskuddsbetalingskrav, beregninger, forfallsdatoer og terskler varierer for hver stat.

  For å finne ut hvordan staten din håndterer forskuddsbetaling av omsetningsavgift, kan du gå tilIRS State Government-nettstederside.

  Ikke gå glipp av:Når er fristen for innlevering av inntektsskatt

  Ikke gå glipp av:Kan reiseforsikring refunderes hvis den ikke brukes

  Er det noen viktige skattedatoer å vite

  Ja, følgende datoer er viktige å huske på for skattesesongen.

  • Frist for å sende inn og betale skatteregningen hvis du har en er 18. april 2023
  • Frist for å sende inn en utvidet retur er 16. oktober 2023

  Klikkherfor en mer fullstendig liste over viktige skattedatoer.

  Denne artikkelen ble sist oppdatert 12.7.2022.

  Hvordan bør du be om å motta refusjonen

  IRS gir deg tre alternativer for å motta refusjonen din:

  • Sett inn i amerikanske spareobligasjoner

  Du kan også søke om refusjon for eventuelle fremtidige skatter. Dette er et populært valg blant noensmåbedriftseiere som er pålagt å betale beregnet skatt.

  Av de tre refusjonsalternativene som er tilgjengelige for deg, er direkte innskudd det raskeste og sikreste alternativet. Du kan motta refusjonen din via en ACH-banktransaksjon på så lite som noen få dager. Papirsjekker kan imidlertid ta over en uke å behandle, flere dager å reise via postsystemet,ogflere dager for å tømme banken.

  *Merk:Noen skatteprogramvareselskaper tilbyr også muligheten til å motta en skatterefusjon på et forhåndsbetalt debetkort. Jeg er ikke spesielt glad i dette alternativet, men det er tilgjengelig for noen skattepliktige. I dette tilfellet sendes refusjonen først til skatteklargjøringsselskapet, deretter utsteder de det forhåndsbetalte debetkortet til deg.

  Anbefalt lesning:Wheres My State Refund Nj

  Hvor lang tid tar et Turbotax direkte innskudd

  TurboTax er en av de mest populære skatteprogramvarene på markedet, men hvor lang tid tar det å gi deg din velfortjente refusjon?

  Hvor lang tid tar et TurboTax direkte innskudd?TurboTax direkte innskudd tar vanligvis omtrent 21 dager. Du bør motta et varsel fra TurboTax eller skattemyndighetene når refusjonen er satt direkte inn på bankkontoen din.

  Den raskeste måten å få skatterefusjon fra TurboTax på er å velge e-filalternativet og velge Direkte innskudd.

  Du kan begynne å sjekke kontoen din 24 timer etter innlevering, og refusjonen bør nå deg innen 21 dager.

  Hvordan du sendte inn returen

  Hvilke dager i uken refunderer IRS innskuddsskatt? TurboTax skattetipsvideo

  For å motta tilbakebetalingen raskere, send inn returen din på nettet.

  I følge Canada Revenue Agency, sender mer enn to tredjedeler av kanadierne nå inn sine returer elektronisk. Hvis duNetfilreturen din, er den gjennomsnittlige behandlingstiden10 virkedager.Papirfiler kan takle ytterligere fire til seks ukertil den tiden.

  Når returen er mottatt av CRA, kan du spore prosessen i dinCRA Min konto. Velkomstsiden viser datoen returen ble mottatt, den forventede datoen refusjonen vil bli sendt til deg, samt refusjonsbeløpet.

  Sjekk også:H- og R-blokkskattrefusjon

  Hvorfor tar det så lang tid før skatterefusjonssjekken min kommer eller direkteinnskuddet treffer

  Årsaken til din sene refusjon kan være så enkel som en liten matematisk eller inntastingsfeil i returen eller at IRS-systemet er tilstoppet med uvanlig høye behandlingsvolumer. Noen av de vanligste forsinkelsene skyldes oppføringsfeil, skattesvindel eller at skattemyndighetene henger etter på grunn av antall registreringer.

  Hvis du mistenker at du kan være enoffer for skattesvindel,du kan kontakte skattemyndighetene. Hvis IRS bruker skatterefusjonen din til å kompensere gjelden din, for eksempel ubetalte studielån, statlige skatter eller barnebidrag,Federal Bureau of the Fiscal Servicevil varsle deg om hvorfor refusjonen ble holdt tilbake og hvilken gjeld den motvirket. Selvfølgelig har du rett til å bestride gjelden med hvilket byrå som beslaglegger refusjonen din.

  Hvordan vi tjener penger

  Tilbudene som vises på denne siden er fra selskaper som kompenserer oss. Denne kompensasjonen kan påvirke hvordan og hvor produktene vises på dette nettstedet, inkludert for eksempel rekkefølgen de kan vises i i oppføringskategoriene. Men denne kompensasjonen påvirker ikke informasjonen vi publiserer, eller vurderingene du ser på denne siden. Vi inkluderer ikke universet av selskaper eller finansielle tilbud som kan være tilgjengelige for deg.

  Hvordan bekreftes denne sideeksperten?

  Hos Bankrate tar vi nøyaktigheten av innholdet vårt på alvor.

  Ekspertverifisert betyr at vår Financial Review Board grundig evaluerte artikkelen for nøyaktighet og klarhet. Review Board består av et panel av økonomiske eksperter som har som mål å sikre at innholdet vårt alltid er objektivt og balansert.

  Deres anmeldelser holder oss ansvarlige for å publisere høykvalitets og pålitelig innhold.

  Pil høyrePil høyrePil høyre

  Hos Bankrate streber vi etter å hjelpe deg med å ta smartere økonomiske beslutninger. Selv om vi overholder streng redaksjonell integritet, kan dette innlegget inneholde referanser til produkter fra våre partnere. Her er en forklaring på hvordan vi tjener penger

  Anbefalt lesning:Hvor er min skattekredittrefusjon

  Min skatterefusjon ble godtatt når den blir godkjent

  Skattemyndighetene vil gi en innskuddsdato eller postdato så snart returen er behandlet og refusjonen er godkjent. De fleste refusjoner vil væreutstedt på mindre enn 21 dager, og du kan holde oversikt over refusjonsstatusen din fra og med 24 timer etter elektronisk innlevering av returen. Avhengig av leveringsalternativet ditt, kan tidslinjene endres.

  Beregningsfeil på selvangivelsen

  Hvor lang tid tar Turbotax-refusjon - RefundProAdvice.com (2)

  Den amerikanske skattekoden kan være komplisert, med mange unntak, spesielle omstendigheter og utfasing av fradrag og kreditter.

  "Det er ingen overraskelse at manuelt utarbeidede returer ofte inkluderer matematiske feil," bemerker Holland.

  Noen av de vanligste regnefeilene inkludererskattepliktig beløp av trygdeinntekt,skattepliktig inntekt, ogBarne- og omsorgskreditt. Feil i mengden av tilbakeholdt skatt, estimert betalt skatt, denOpptjent skattefradrageller den øktestandard fradragfor enkelte skattytere resulterer også ofte i beregningsfeil på en selvangivelse.

  Skatteforberedelsesprogramvare som TurboTax, som kjører automatisknødvendige beregninger, kan hjelpe deg med å unngå matematiske feil ved retur. TurboTax sjekker også for feil og gjør deg oppmerksom på dem før du arkiverer.

  Ikke gå glipp av:Gir Ashley Furniture refusjoner

  Refusjonsplan: Hvor lenge må jeg vente til jeg får skatterefusjonen

  Vi har basert disse tidslinjene på historiske data og bemerket detde fleste refusjoner vil bli utstedt av IRS innen mindre enn 21 dager etter at returen er akseptert. Enkelte ting kan påvirke tidspunktet for refusjonen, inkludert:

  • Hvordan du sendte returenVed å sende returen elektronisk kan IRS behandle den raskere enn hvis du sender den inn.
  • Når du arkiverteJo tidligere du sender inn, desto tidligere kan returen bli behandlet.
  • Hvilke kreditter du gjorde krav påÅ kreve visse kreditter kan føre til at refusjonen din blir forsinket.

  Når kan jeg sende inn selvangivelsen

  Den første offisielle dagen for å sende inn selvangivelsen for 2021 er 24. januar 2022. Mange skatteprogramvare vil imidlertid tillate deg å fullføre selvangivelsen og sende den før den datoen, inkludert IRS Free File, som åpner 14. januar. hold deretter returene til IRS begynner å godta dem. Noen skattebetalere som sender inn sin elektroniske selvangivelse tidlig, kan være i stand til å delta i IRS HUB Testing-programmet. Dette er en kontrollert testing av det føderale selvangivelsessystemet. IRS behandler en liten prosentandel av selvangivelser fra store programvareleverandører for å teste selvangivelsesprosessen og tillate å fikse feil før du åpner dørene for alle skattebetalere.

  Ikke gå glipp av:Hvor lang tid tar Grubhub-refusjoner

  Få en større skatterefusjon neste år

  Hvis du vil ha en større skatterefusjon neste år, er det noen måter du kan øke beløpet staten vil gi deg som skatterefusjon. En av de enkleste måtene er å bidra til en skatteutsatt pensjonsplan som en 401, sparsommelighetsplanen, eller ved å åpne en tradisjonell IRA, som lar deg trekke opptil 5500 USD i tillegg på skatten hvert år. Du kanåpne en IRApå en rekke steder, inkludert banker, meglerfirmaer, uavhengige rådgivere og mer.

  Turbotax kupongkode 2022

  Hva er en selvangivelse? TurboTax skattetipsvideo

  TurboTax tilbyr flere produkter for personlig og selvstendig skatteinnlevering.

  De to viktigste er TurboTax Deluxe for standard selvangivelse og TurboTax Premier for enkeltpersoner som ønsker å rapportere inntekter fra investeringer og utleieeiendommer.

  Få 15 % rabatt på begge planene ved å bruke detteTurboTax kupongkodelenke.Rabatten gjelder når du betaler for en av pakkene etter at du har fullført returen og er klar til å sende den.

  Sjekk også:Hva om jeg ikke har mottatt min skatterefusjon

  Sneglepost eller direkte innskudd

  En annen måte å redusere ventetiden på tilbakebetalingen på er å registrere deg for direkte innskudd.

  I stedet for å sende ut refusjonssjekken din, vil CRA sette inn refusjonen direkte på din valgte bankkonto. Hvis du er påmeldtdirekte innskudddu kan forvente å motta tilbakebetalingen din ca3-5 dager raskere enn med vanlig post.

  Den enkleste måten å begynne direkte innskudd på er ålogg inn på din CRA Min konto. Herfra kan du starte direkte innskudd samt oppdatere bankinformasjonen din hvis du nylig har byttet konto. Hvis du ikke er en CRA Min konto-innehaver, kan du også registrere deg ved å sende forespørselsskjemaet til CRA. Behandlingstidene for direkte innskuddsforespørsler varierer, så det er en god idé å gjøre detregistrer deg før du sender inn returen.

  Innlevering av selvangivelse tidlig eller sent

  Du kan være ivrig etter å få refusjonen, men noen ganger virker det mot deg å være en tidlig filial. Endringer i skattekoden eller prosedyrene skjer ofte i siste liten, og refusjoner kan bli forsinket mens skattemyndighetene oppdaterer skatteprogramvaren. Disse forsinkelsene er vanligvis minimale, men kan unngås ved å vente til tredje eller fjerde uke i året. I løpet av ett år, husker Holland, ble returer innlevert før 26. januar forsinket mer enn en uke, fordi skattemyndighetene la til nye anti-svindeltiltak til datasystemene deres.

  Innlevering i siste øyeblikk kan også forsinke returen din, spesielt hvis du arkiverer på papir, på grunn av det store antallet personer som arkiverer på det tidspunktet. Senere innlevering øker også muligheten for at du blir offer for identitetstyveri, der noen bruker personnummeret ditt til å sende inn en falsk retur og kreve refusjon.

  IRS forsinker behandlingen av returer som har et personnummer som allerede er arkivert, så hvis du arkiverer først, vil tyven være uheldig. Hvis tyven arkiverer først, kan refusjonen din bli forsinket i flere måneder mens IRS verifiserer informasjonen din og sporer opp den uredelige returen.

  Du kan like:Irs State Refund Telefonnummer

  Vanlige spørsmål om tilbakebetaling av skatt

  Direkte innskudd er en trygg, pålitelig og praktisk måte å motta føderale betalinger på. Department of Treasury's Bureau of the Fiscal Service og Internal Revenue Service oppfordrer begge til direkte innskudd av skatterefusjon fra IRS. Direkte innskudd kombinert med IRS e-fil gir skattebetalere den raskeste og sikreste måten å motta refusjon.

  Denne ressurssiden med vanlige spørsmål om skatterefusjon fra IRS gir finansinstitusjoner nyttig informasjon som referanse mens de hjelper kunder i skatteinnleveringssesongen.

  For andre vanlige spørsmål om direkte innskudd, .

  Turbotax for tidligere år

  Hvor lang tid tar Turbotax-refusjon - RefundProAdvice.com (3)

  Hvis du har levert selvangivelse til Turbotax, lagres disse på kontoen din. Du må bruke samme konto som du brukte under arkiveringsprosessen, ifølgeTurbotakssamfunnet. Det er ikke uvanlig å opprette en ny konto i det nye skatteåret, og denne praksisen skiller avkastningen på flere kontoer. Søk gjennom e-posten din for å finne Turbotax-kontooppsettet ditt og tilbakestill passordet ditt om nødvendig for å logge på.

  Når du får tilgang til kontoen som ble brukt til å sende inn tidligere returer, anbefaler Turbotax å velge alternativet Dokumenter på venstremenyen. Utvalget er plassert rett under Tax Home-etiketten. Gå deretter til rullegardinmenyen for å velge ønsket skatteår for avkastningen du ønsker å hente. Denne menyen viser bare årene du leverte returer gjennom Turbotax.

  På dette tidspunktet kan du åpne filen for å se den i PDF-form, eller du kan laste den ned eller skrive den ut direkte fra skjermen.

 • IRS-erklæringer og kunngjøringer
 • IR-2022-203, 22. november 2022

  WASHINGTON Internal Revenue Service oppfordret i dag skattebetalere til å ta enkle skritt før slutten av året for å gjøre innleveringen av deres føderale selvangivelse for 2022 enklere. Med litt forhåndsforberedelser, en forhåndsvisning av skatteendringer og praktiske nettverktøy, kan skattebetalere nærme seg den kommende skattesesongen med selvtillit.

  Les også:Når får jeg min Erc-refusjon

  FAQs

  How long does TurboTax refund take after accepted? ›

  When you e-file, it typically takes 24 to 48 hours for the IRS to accept your return. Once your return is accepted, you are on the IRS' refund timetable. The IRS typically issues refunds in less than 21 days after your e-filed return is accepted.

  How do I find out why my tax return was rejected? ›

  Depending on how you file, the IRS will typically notify you of a rejected return by email or regular mail. In the rejection notice, you'll find a rejection code and an explanation of why the return was rejected.

  How long can the IRS hold your refund for review? ›

  If the IRS is reviewing your return, it may have questions about your wages and withholding, or credits or expenses shown on your tax return. The review process could take anywhere from 45 to 180 days, depending on the number and types of issues the IRS is reviewing.

  How long does it take to get tax refund from TurboTax direct deposit? ›

  E-filed tax returns with direct deposit: E-file with direct deposit is the fastest way to get your federal tax refund. Typically, the IRS expects to issue nine out of 10 tax refunds within 21 days after acceptance if there are no issues.

  Will I be notified when my tax refund is approved? ›

  You should receive an email notification once your return is accepted. After you receive confirmation, you can expect to receive your refund based on the estimated schedule above.

  Does TurboTax notify you when my refund is approved? ›

  Will I be notified when my return has been deposited into my bank account? Yes! You should receive notification(s) from TurboTax (email or text, depending on what you chose when preparing your taxes through the TurboTax software).

  How do I know if my tax return was accepted or rejected? ›

  When you electronically file your taxes, the IRS confirms each tax return with an Acknowledgement Record. It will either indicate “Accepted” or “Rejected.” A “Rejected” status will include a description of what needs to be fixed on the return. You'll have to re-file, but you won't have to pay again with 1040.com.

  What are the most common reasons an e filed tax return is rejected? ›

  Mismatched Personal Information

  This is often the most frequent cause for a return being rejected. Information provided by the taxpayer or their spouse such as the SSN, name or birth date is either incorrect or does not match what the IRS is expecting.

  How many times can your tax return be rejected? ›

  In fact, some people have their tax returns rejected multiple times before they finally get it right. Though filing a return over and over again isn't ideal, rest assured that you can technically resubmit as many times as necessary until your return is accepted.

  What's the longest the IRS can take to refund? ›

  How quickly will I get my refund? (updated May 16, 2023) We issue most refunds in less than 21 calendar days. However, if you filed a paper return and expect a refund, it could take four weeks or more to process your return.

  What's the longest a tax return can take? ›

  Tax experts have warned that filing paper tax forms will slow down your refund because the IRS systems aren't equipped to process them quickly. And the IRS agrees. "If you filed on paper, it may take 6 months or more to process your tax return," the agency warns.

  Can I sue the IRS for delaying my refund? ›

  Can I sue the IRS for delaying my refund? You can sue if you request a refund and the IRS denies it, but you cannot sue for a delayed refund. However, the IRS must pay you interest if it does not issue your refund within a certain time frame.

  What day of the week does IRS deposit refunds 2023? ›

  They now issue refunds every business day, Monday through Friday (except holidays). Due to changes in the IRS auditing system, they no longer release a full schedule as they did in previous years.

  What time does the IRS deposit refunds 2023? ›

  Estimated 2023 IRS Income Tax Return Chart
  IRS Accepts Return By:Direct Deposit Sent (Or Paper Check Mailed one week later)
  Apr. 10Apr. 21 (Apr. 28)***
  Apr. 17Apr. 28 (May 5)
  Apr. 24May 5 (May 12)
  May 1May 12 (May 19)
  4 more rows
  Apr 8, 2023

  When should I expect my tax refund 2023? ›

  Filing electronically with direct deposit is important because it can help avoid refund delays. If you need a tax refund quickly, don't file on paper. Most people with no issues on their tax return should receive their refund within 21 days of filing electronically if they choose direct deposit.

  What happens after TurboTax says accepted? ›

  Accepted means your tax return was received and has passed initial inspection, such as correct Social Security number and correctly claimed dependents. It can take anywhere from a few days to three weeks for your return to go from acceptance to approval.

  Do you get your refund on the deposit date? ›

  Depending on IRS security procedures, the tax refund date could take up to 21 days after the IRS tax return acceptance date or as early as seven days via the bank direct deposit method. Certain tax credits may delay the issuing of your refund.

  What day of the week does the IRS deposit refunds 2023? ›

  They now issue refunds every business day, Monday through Friday (except holidays). Due to changes in the IRS auditing system, they no longer release a full schedule as they did in previous years.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Catherine Tremblay

  Last Updated: 01/13/2024

  Views: 6239

  Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

  Reviews: 90% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Catherine Tremblay

  Birthday: 1999-09-23

  Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

  Phone: +2678139151039

  Job: International Administration Supervisor

  Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

  Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.